Klasskassan - Mer detaljer gällande Klasskassan

Bra Klasskassa i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 35 skolor som har skolklasser vilka samlar in pengar till klasskassan på 19 orter. I Blekinge är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Karlshamn

Karlskrona

Rödeby

Sölvesborg

Ronneby

Tjäna pengar till klasskassan i Bohuslän

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Bohuslän är minst 86 och de finns på olika orter. Flest skolor som har en eller flera skollasser vilka ar bra på att sälja och arbeta ihop pengar till klasskassorna i Bohuslän finns på följande orter:

Uddevalla

Torslanda

Kungälv

Ljungskile

Strömstad

Bra Klasskassa i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 78 skolor som har skolklasser vilka samlar in pengar till klasskassan på 38 orter. I Dalarna är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Borlänge

Falun

Leksand

Ludvika

Mora

Tjäna pengar till klasskassan i Dalsland

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Dalsland är minst 15 och de finns på olika orter. I Dalsland är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Bengtsfors

Bäckefors

Åmål

Ed

Fengersfors

Tjäna pengar till klasskassan i Gotland

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Gotland är minst 19 och de finns på olika orter. Flest skolor som har en eller flera skollasser vilka ar bra på att sälja och arbeta ihop pengar till klasskassorna i Gotland finns på följande orter:

Visby

Klintehamn

Slite

Dalhem

Hemse

Tjäna pengar till klasskassan i Gästrikland

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Gästrikland är minst 41 och de finns på olika orter. I Gästrikland är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Gävle

Sandviken

Valbo

Hofors

Ockelbo

Tjäna pengar till klasskassan i Halland

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Halland är minst 64 och de finns på olika orter. I Halland är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Lindome

Kungsbacka

Laholm

Halmstad

Hyltebruk

Bra Klasskassa i Hälsingland

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Hälsingland är minst 25 och de finns på olika orter. I Hälsingland är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Bollnäs

Norrala

Hudiksvall

Harmånger

Söderhamn

Tjäna pengar till klasskassan i Härjedalen

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Herjeådalen är minst 8 och de finns på olika orter. I Härjedalen är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Funäsdalen

Vemdalen

Lofsdalen

Sveg

Lillhärdal

Tjäna pengar till klasskassan i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 54 skolor som har skolklasser vilka samlar in pengar till klasskassan på 31 orter. I Jämtland är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Östersund

Strömsund

Stugun

Sveg

Föllinge

Ingen Klasskassan i Lappland

I Lappland finns inget företag som håller på med klasskassan. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än klasskassa och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra Klasskassa i Medelpad

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Medelpad är minst 29 och de finns på olika orter. Flest skolor som har en eller flera skollasser vilka ar bra på att sälja och arbeta ihop pengar till klasskassorna i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Stöde

Timrå

Liden

Matfors

Tjäna pengar till klasskassan i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 90 skolor som har skolklasser vilka samlar in pengar till klasskassan på 33 orter. Flest skolor som har en eller flera skollasser vilka ar bra på att sälja och arbeta ihop pengar till klasskassorna i Norrbotten finns på följande orter:

Luleå

Boden

Piteå

Kalix

Kiruna

Bra Klasskassa i Närke

I Närke finns det totalt 70 skolor som har skolklasser vilka samlar in pengar till klasskassan på 21 orter. I Närke är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Odensbacken

Degerfors

KumlaBra Klasskassa i Skåne

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Skåne är minst 269 och de finns på olika orter. I Skåne är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Malmö

Kristianstad

Helsingborg

Landskrona

Lund

Bra Klasskassa i Småland

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Småland är minst 216 och de finns på olika orter. I Småland är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Växjö

Kalmar

Ljungby

Jönköping

Torsås

Bra Klasskassa i Sörmland

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Sörmland är minst 56 och de finns på olika orter. Flest skolor som har en eller flera skollasser vilka ar bra på att sälja och arbeta ihop pengar till klasskassorna i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Malmköping

Flen

Bra Klasskassa i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 415 skolor som har skolklasser vilka samlar in pengar till klasskassan på 61 orter. I Stockholms län är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Bromma

Stockholm

Älvsjö

Skärholmen

Sollentuna

Tjäna pengar till klasskassan i Uppland

I Uppland finns det totalt 59 skolor som har skolklasser vilka samlar in pengar till klasskassan på 26 orter. Flest skolor som har en eller flera skollasser vilka ar bra på att sälja och arbeta ihop pengar till klasskassorna i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Alunda

Bålsta

Knivsta

Tjäna pengar till klasskassan i Värmland

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Värmland är minst 73 och de finns på olika orter. I Värmland är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sunne

Munkfors

Bra Klasskassa i Västerbotten

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Västerbotten är minst 64 och de finns på olika orter. Flest skolor som har en eller flera skollasser vilka ar bra på att sälja och arbeta ihop pengar till klasskassorna i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Holmsund

Burträsk

Bra Klasskassa i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 224 skolor som har skolklasser vilka samlar in pengar till klasskassan på 105 orter. I Västergötland är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Göteborg

Skövde

Alingsås

Mölndal

Angered

Bra Klasskassa i Västmanland

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Västmanland är minst 35 och de finns på olika orter. Flest skolor som har en eller flera skollasser vilka ar bra på att sälja och arbeta ihop pengar till klasskassorna i Västmanland finns på följande orter:

Köping

Sala

Västerås

Hallstahammar

Arboga

Bra Klasskassa i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 40 skolor som har skolklasser vilka samlar in pengar till klasskassan på 30 orter. I Ångermanland är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Härnösand

Örnsköldsvik

Junsele

Kramfors

Näsåker

Tjäna pengar till klasskassan i Öland

I Öland finns det totalt 5 skolor som har skolklasser vilka samlar in pengar till klasskassan på 3 orter. I Öland är det orter som har flest skolklasser som arbetar aktivt med att öka sina klasskassor är listade nedan.

Färjestaden

Köpingsvik

Mörbylånga

Tjäna pengar till klasskassan i Östergötland

Antalet skolor och skolklasser som arbetar med att få inte pengar till sin klasskassa i Östergötland är minst 92 och de finns på olika orter. Flest skolor som har en eller flera skollasser vilka ar bra på att sälja och arbeta ihop pengar till klasskassorna i Östergötland finns på följande orter:

Linköping

Norrköping

Motala

Linghem

Kisa