Klasskassan - Mer detaljer gällande Klasskassan

Sälj jultidningar gemensamt i klassen

De som tillhandahåller jultidningar har alltid någon form av ökande ersättning i procent ju mer ni säljer. Genom att hela klassen slår ihop sin jultidningsförsäljning skulle ni kunna tjäna mycket mer till klasskassan än om var och en säljer enskilt.

Innan ni bestämmer vilket förlag klassen ska sälja för bör ni titta igenom vilka förlag som har de produkter som ni tor ni kommer sälja mest ifrån. En fördel är att ni i klassen är så många som säljer som ni har möjlighet att komma upp väldigt högt även om ni säljer från flera olika förlag.

Innan ni börjar sälja bör ni bestämma hur ni ska fördela bonuspremierna. Ska de som säljer mest få dessa eller ska ni auktionera ut dessa i klassen till de som betalar mest pengar till klasskassan?

Nedanstående förlag erbjuder jultidningar, böcker eller liknande produkter.

Sälj Jultidningar och få pengar till klasskassan
  • Jultidningsförlaget har sålt jultidningar sedan 1096
  • Fem Förlag har många böcker och jultidningar att välja på om ni ska tjäna pengar till klasskassan och Fem Förlag har sålt jultidningar i mer än 40 år.
  • Svenska Julförlaget
  • Bra förlag som är en trygg leverantör av jultidningar.


Tips när ni säljer jultidningar till klasskassan

Genom att välja två förlag (Fem Förlag och Julförlaget) där ni säljer jultidningar för 13000 kr per förlag (cirka 500 kr per elev och förlag) kan ni tjäna över 18.000 kr. För varje såld 100 lapp tjänar ni omkring 70 kr vilket är jättebra för er klasskassa. Att lycka sälja jultidningar, almanackor och böcker för 1000 kr till släkt, vänner och grannar går väldigt lätt och är mycket lättförtjänta pengar.