Klasskassan - Mer detaljer gällande Klasskassan

Sälj parfym och öka på klasskassan

Sälj Parfymer och få pengar till klasskassan

Äkta parfymer av kända märken är ofta dyra. Ibland reas dessa parfymer till priser som kan ligga kring 50% av ordinarie priset eller om ni köpa många flaskor av samma sorts parfym kan ni tjäna en hel del pengar till klasskassan.Alla använder parfym och genom att sammanställa vilka parfymer som släkt, vänne, grannar och kompisar kan tänka sig kan ni genom storinköp sänka priset rejält vilket att gå inom direkt i er klasskassa.

De större och mer välrenomerade försäljarna av parfym på nätet där ni kan hitta nedsatta priser är:

Parfymhuset har massor med attraktiva parfymer Halens har en hel del parfymer Bubbleroom har massor med parfymer Donna Beauty säljer parfymer på nätet Nordic Feel säljer alla de mest populära parfymerna billigt
www.modehus.nu

Hos Modehus har ett stort utbud av parfym och bra kvalitétskläder för hela familjen. Modehus har bra priser på parfymer och smink.


www.halens.se

Halens har många väldoftande parfymer som du får till bra priser. Halens levererar parfymerna snabbt och smidigt direkt hem till dig.


www.bubbleroom.se

Bubbleroom har fantastiskt många parfymer som luktar gott. Hos Bubbleroom går det även lätt att handla och leveranstiderna är mycket korta.


www.beautyplanet.se

Beauty Planet har massor underbara parfymer och läckert smink som ni kan handla till lågt pris och sälja dyrare för att tjäna pengar till klasskassan. Beauty Planet är en av de bästa nätbutikerna för väldoftande parfymer.


www.beautyzone.se

Beauty Zone har en mycket stor sortiment av parfym och annan skönhetsvård. Hos Beauty Zone går det snabbt och smidigt att köpa sitt smink eller sin parfym och du har full returrätt på parfymen så länge du inte öppnat förpackningen.


www.donnabeauty.se

Donna Beauty har alla parfym som du behöver och även andra skönhetsprodukter. Hos Donna Beauty går lätt att handla parfymerna och det är också väldigt billig frakt.


www.nordicfeel.se

Nordic Feel ger dig möjlighet att köpa marknadens billigaste parfym. Du får parfymen och sminket snabbt när du handlar hos Nordic Feel.


www.parelle.se

Parelle är Sveriges tredje största kosmetikkedja med en lång tradition bakom sig. Parelle Cosmetics erbjuder ett stort utbud av välkända och okända varumärken inom parfym, hudvård, makeup, doft, och hårvård, även professionella salongshudvårdsmärken och frisörmärken.


www.parfymhuset.se

Parfymhuset är en svensk nätbutik för parfym och hudvård som strävar efter att vara först med det senaste till absolut bästa pris. Parfymhuset har med hjälp av låga priser, snabba leveranser växt mycket snabbt inom parfym och smink.